(010) 413 19 12‬ | | home

Over Manifesta

Manifesta is een klein ontwerpbureau met de wortels in Rotterdam.

Met ons team van specialisten op het gebied van concept en vormgeving wordt gewerkt aan projecten van zeer uiteenlopende aard. Het grafische werk – het ontwerpen van periodieken, huisstijlen, boeken, brochures, cd-verpakkingen, affiches en ander drukwerk – vormt daarbij de hoofdmoot. Daarnaast behoren het ontwikkelen en vormgeven van tentoonstellingen en andere ruimtelijke projecten tot de werkzaamheden, evenals vormgeving en technische realisatie van websites, e-nieuwsbrieven, en longreads.
Opdrachten worden uitgevoerd voor overheid, semi-overheid, bedrijfsleven en non-profit organisaties. Producten kunnen omschreven worden als eigentijds, creatief en overzichtelijk.

Onze aanpak is oplossingsgericht en tamelijk down to earth. Wij denken graag mee vanaf het begin van het proces en streven ernaar de opdrachtgever goed te adviseren en steeds te verrassen.
Er is veel kennis en ervaring in huis en indien nodig wordt nauw samengewerkt met uitstekende externe tekstschrijvers, fotografen, multi-mediaspecialisten, illustratoren, standbouwers/meubelmakers en drukkerijen in ons netwerk. Heeft de klant bestaande relaties, dan kan uiteraard ook met hen worden samengewerkt; hierin zijn wij geheel onafhankelijk.
Bij de meeste opdrachten wordt het gehele productieproces begeleid, zodat optimale kwaliteit gewaarborgd wordt. Bewaking van budget en planning zijn daarbij van groot belang. Door het werken voor vele opdrachtgevers uit de culturele sector hebben wij ook ruime ervaring met ‘het onderste uit de kan halen’ bij bescheiden budgetten.

Prettige werkrelaties en ruime afwisseling in projecten zorgen ervoor dat wij veel plezier ervaren bij onze werkzaamheden.

Manifesta zijn:

  • Ad van der Kouwe: ‭(06) 51 17 21 00‬
  • Inge Croes-Kwee: ‭(06) 21 58 44 24‬